Meet & Greet: Sakura High School Students

meetgreetsakura

**AANMELDINGEN GESLOTEN**

Tanuki geeft weer een rondleiding aan Japanse gasten en dit keer ontvangen we studenten en docenten van Sakura High School!

Als eerst gaan we met de groep langs de prachtige hangout van Aziëstudies: het Arsenaal. Daarna vertrekken we richting Oudt Leyden (www.oudtleyden.nl) om weer te smullen van –je raadt het al– pannenkoeken! En als laatst brengen we de Japanse studenten en docenten naar het Museum Volkenkunde, waar zij een eigen rondleiding zullen volgen en wij vervolgens weer verder gaan met het Tanukiaans leven.

De vijf studenten van Sakura High School werken momenteel aan een project genaamd “Multicultural Coexistence” waarvoor ze bestuderen hoe de Japanse cultuur wordt gezien en ontvangen door buitenlanders. De Japanse studenten zullen in Nederland kijken naar hoe Siebold de Japanse cultuur introduceerde aan de Nederlandse bevolking.

En er zijn veel gepassioneerde Japanologen en Koreanisten onder ons die vast wel hun mening willen delen over hun beeld van Japan en Azië in het algemeen! De studenten kunnen trouwens ook prima Engels, dus je hoeft niet vloeiend Japans te kunnen om gezellig mee te praten (hint aan alle Koreanisten) 😉 Dus help de studenten met hun onderzoek en eet met ons mee!

– Kom je ook?
Geef je op door een mailtje te sturen naar bestuurtanuki{apenstaart}gmail.com 😀 We zien je dan!
Vervang {apenstaart} door @.

Tip! Kan je niet mee-eten of rondleiden, maar wil je wel even snel de Japanse studenten zien of spreken? Tussen 11:00-11:45 zijn we te vinden in het Arsenaal! Twijfel vooral niet om iemand van de groep aan te spreken wanneer je ons spot 🙂 

Datum: vrijdag 11 november
Tijd: 11:00 – 14:00
Locatie: het Arsenaal & het Pannenkoekenhuys Oudt Leyden, Leiden