Nieuws

Lustrum Lounge

9 november 2016

Aanmelden kan tot donderdag 10 november.

“Ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je slaapspullen mee hihi” 

Eerstejaarskamp, deze memories: nieuwe studie, nieuwe vrienden, nieuwe scharrels, nieuwe katers.. eigenlijk alles was nieuw. Maar waarom hebben we alleen een Eerstejaarskamp?

Precies, what the ****?! Dat dachten wij van de KampCo ook! In samenwerking met ons lieftallige bestuur organiseren wij daarom: DE LUSTRUM LOUNGE.

Dit kamp is speciaal voor ons, Ouderejaars! Dus grijp deze kans om weer samen terug te kijken op je Tanukileven met je oude vrienden, oude scharrels en nieuwe katers ♡♡♡

Ga met ons van donderdag 24 november op vrijdag 25 november* naar het machtig mooie Reeuwswijk om met z’n allen een geweldige avond er van te maken.

* ‘s Avonds een man, ‘s ochtends een man hè 😉

En dat is nog niet alles? Kan het beter? JA HET KAN BETER! Ons lieve bestuur zorgt voor het avondeten en de KampCo heeft voor jullie bier, fris, wijn en een uitbrakontbijt gefixt!

Dus waar wacht je op? Stufi is net geweest, alles is leuk en vanaf vandaag kun je je aanmelden voor de Lustrum Lounge 🙂 Dit doe je door jezelf op te geven via de webwinkel: https://tanuki.nl/product/lustrum-lounge/ 

Aanmelden kan tot 10 november, dus wees die andere skere lui voor ☆

Kus, knuffel, koekje,
De KampCo “그냥 Jerraaaay”


Tldr;
Wie? Ouderejaars
Wat? LUSTRUM LOUNGE  
Waar? Accommodatie ‘De Rokende Turf’, ‘s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK, Reeuwijk
Wanneer? Donderdag 24 november 16:00 tot vrijdag 25 november 12:00
Waarom? Omdat het kan.
Hoeveel? 25 euro, harde cas- eh.. overmaking.
Hoe? Geef je op via de webwinkel https://tanuki.nl/product/lustrum-lounge/; je inschrijving is pas compleet na de betaling.

***LET OP: Omdat een bepaald aantal plaatsen is gereserveerd voor ouderejaars, ontvang je alleen een bevestiging van inschrijving, dit is NIET een bevestiging van deelname.***

**Vergeet niet de Algemene Voorwaarden door te nemen!**

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?