Nieuws

Korea-Japan Symposium 2014

22 april 2014

Namens Kai Matsuo, een uitwisselingsstudent van de Keio Universiteit in Tokyo die momenteel studeert aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, komt het volgende bericht:

Op 3 mei wordt er een symposium gehouden met 30 studenten die Japan, Korea en internationale studenten vertegenwoordigen om de recentelijke internationale spanningen tussen Japan en Korea te bespreken. Discussiepunten zijn voornamelijk de verbetering van samenwerking tussen de twee landen vanuit verschillende dimensies en het probleem dat zich afspeelt rondom het ‘Comfort Girl’ principe van de Tweede Wereldoorlog. In kleine groepjes worden deze punten vervolgens besproken.

Wil jij op een educatieve manier verder betrokken zijn bij je studie of zijn het gewoon onderwerpen die jouw aanspreken en waar je meer over wilt weten, kom dan langs op 3 mei! Zowel deelname aan de discussie als enkel kijken is mogelijk.

Waar: Leiden Universiteit, Lipsius 3,07
Wanneer: 3 mei 2014, 15:00-18:00
Wie: alle geïnteresseerden

Voor meer informatie, zie de facebook pagina op http://on.fb.me/1eZYU2j of stuur een e-mail naar k.m.fastandslow@gmail.com

Japan-South-Korea

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?