Nieuws

KCC: Filmavond “하모니” (Harmony)

12 maart 2017

Daar is de KCC weer met nog een FANTASTISCHE FILMAVOND!!! Al die mooie Aziatische films, daar krijg je toch geen genoeg van? Ook dit keer weer een meeslepende film die je tot tranen zal roeren! Of komt dat door de spicy TTEOKBOKKI???

Ja je leest het goed! Een toffe film EN heerlijk Koreaans eten, wat wil je nog meer? Natuurlijk krijg je daar genoeg GRATIS drinken bij, en ook nog allemaal andere snacks! We gaan dit keer kijken naar de Koreaanse film “하모니” (Harmony)een echte classic Koreaanse tearjerker uit 2010.

Beschrijving
Hong Jeonghye wordt tijdens haar zwangerschap veroordeeld tot 10 jaar celstraf nadat ze haar echtgenoot had vermoord om te ontsnappen aan zijn mishandeling. Ze bevalt in de gevangenis en wordt gedwongen het kind op te geven voor adoptie. Samen met Munok, gespeeld door Na Munhee, begint ze een koor voor de mensen op death row. Als ze een succesvol optreden geven krijgen de vrouwen toestemming om tijd door te brengen met hun familie.

Yunjijn Kim, Yewon Kang en Munhee Na zijn alle drie genomineerd geweest voor best actrice en beste bijrollen bij de Blue Dragon Awards!

  • Wanneer: Dinsdag 21 maart
  • Hoelaat: 18:30u
  • Waar: Lipsius 0.02


Trailer

Muziek

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?