Nieuws

KCC: De Tanuki Nacho Filmavond

9 februari 2017


WIJ van de KCC hebben hier voor jullie een SPIK SPLINTER NIEUW EVENEMENT!!!! Nog NOOIT is dit eerder gedaan. Ik zal jullie dan ook niet langer in spanning houden….. De KCC organiseert namelijk dit keer in samenwerking met Nachos: De Tanuki Nacho Filmavond!!!!!

Jaa, je hoort het goed! Er zijn Nachos!!!! En uiteraard ook allerlei andere GRATIS snacks & drinks.

We gaan dit keer kijken naar de Japanse film “あん” (Sweet Bean). “あん” (wat Japans is voor (zoete) rode bonen pasta) is, een Japanse film uit 2015, geschreven en geregisseerd door Naomi Kawase en gebaseerd op het ”あん” van Durian Sukegawa. Klik op Read More voor de beschrijving van de film en praktische informatie.

Beschrijving:
Er was eens, ooit in een ver verleden, een Dorayaki winkel gerund door Sentaro, een ex-crimineel. Dorayaki’s maken was echt zijn ding. Lekkere pannenkoekjes gevuld met zoete rode bonenpasta, dat wil toch iedereen? Op een dag staat Tokue, een oudere dame voor zijn deur en ze biedt hem aan om te helpen. Uiteindelijk, niet zonder twijfel, accepteert Sentaro het aanbod van Tokue, die dankzij een geheim recept fantastische zoete rode bonenpasta blijkt te maken. De Dorayakizaak wordt dankzij de combinatie van bloed, zweet en tranen een groot succes en langzaamaan groeien de twee naar elkaar toe.

Naast dat deze film wel 6 awards heeft gewonnen, zoals onder andere “Best Foreign Feature Film”, wordt de film begeleid door prachtige muziek van onder andere de zanger (秦基博) Motohiro Hata.

  • Wanneer? Woensdag 22 februari
  • Hoelaat? 19:00 uur
  • Waar? Lipsius (lokaal wordt later bekend gemaakt ♥)

Check de rating op IMDB of de officiële website!


Trailer


Muziek

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?