Kamp 2014, El Cid en boeken

Beste leden hier volgen een paar belangrijke mededelingen,

Tanuki Kamp

Het kamp zal plaatsvinden vanaf vrijdag 22 tot en met zondag 24 augustus, een week na de El Cid. De locatie is Groepsverblijf “De Riethoeve” in Willemsoord bij Steenwijk. Deelname bedraagt €55, dit is inclusief maaltijden, overnachtingen, drinken en versnaperingen. Als je je hebt ingeschreven, zullen de details betreffende het programma en overige praktische informatie een week voor aanvang van het kamp naar je gemaild worden.

Als je je in wil schrijven, kan dat  hier. Informatie over de betaling is ook op de website te vinden. Aanmelden is mogelijk tot en met 15 augustus, eventueel afmelden tot en met 20 augustus. Wees er wel snel bij, want er zijn nog minder dan tien plaatsen!

Om deel te kunnen nemen aan het kamp dien je wel lid te zijn van LVSJK Tanuki.

El Cid 2014 

Wil je Tanuki wat beter leren kennen dan is daar de mogelijkheid voor op dinsdag 12 augustus van 10:30 tot aan de lunch. Naast Tanuki zul je ook een introductie ontvangen van de yosakoi dansgroep Raiden en de voetbalploeg Banzai. Het feestje wordt voortgezet in de Pelibar van 20:00 tot 01:00 waar dan de Asian Night plaatsvindt. Sushi, karaoke, DDR en een hoop gezelligheid. Voor meer informatie zie ook de evenementpagina hier.

Boeken

Alleen dit weekend kun je nog met extra voordeel boeken bestellen voor Japan- en Koreastudies BA1 en BA2. Vanaf 11 augustus zal het nieuwe voordeeltarief ingaan.
Je kunt de boeken op komen halen op 4 september tussen 10:00-14:30 in lokaal 227 in het Lipsius.

Als je dat nog niet gedaan hebt kun je de boeken hier bestellen.

Hopelijk tot gauw!