Kalligrafie cursus

Beste leden,

Na een pauze van een jaar is hij er weer: de Kalligrafiecursus!
Leer de kunst van het kalligraferen en je bent je een eeuwenoude vaardigheid rijker!

De cursus wordt gegeven door niemand minder dan professioneel kalligraaf Owen Tjon Sie Fat.
De cursus bestaat uit 7 woensdagavonden (van 19:00-21:00) waarin onze leden les krijgen in het kalligraferen. De cursus start op de 4e van februari en eindigt op de 17e van maart (dus tweedejaars die naar Japan gaan kunnen nog meedoen!)

De prijs van de 7 lessen zal €40,- bedragen (excl. Materiaal, waarvan de prijs ligt tussen de 20,- en 30,- ). Deelnemers zullen een lijst krijgen opgestuurd met alle aanbevolen materialen. We kunnen in totaal 10 leden (Japanologen en Koreanisten (Koreanisten krijgen de kalligrafie van Hangul te leren)) deel laten nemen.

Weet je het nog niet helemaal zeker? Op 2 februari van 19-21 zal er een gratis proefles worden gegeven. Hier kunnen 15 mensen aan deelnemen, het is de bedoeling dat ALLEEN leden met daadwerkelijke interesse voor de cursus naar de proefles komen.

Op maandag 26 januari 00:00 start de aanmelding voor de cursus. De aanmelding zal sluiten op vrijdag 30 januari om 23:59. We verwachten veel aanmeldingen dus wees op tijd want de plekken zijn vol voor je het weet!

Als je je wil aanmelden kan dat met een berichtje naar Jacqueline Schaepman (kcc@tanuki.nl). Alleen via dit emailadres telt een aanmelding. Vermeld hierbij je naam, en of je zeker weet of je de cursus wil volgen, of dat je nog twijfelt. De eerste 20 mensen zullen een mail terugkrijgen met de verdere informatie over de cursus en een materialenlijst. Na de proefles hopen we van jullie een mail terug te krijgen voor een definitief besluit van deelname of niet. Zijn er meer dan 15 definitieve aanmeldingen? Dan zullen we wederom kijken wie zich als eerst hadden aangemeld in de aanmeldingsperiode van 26-30 januari.