JLPT ondersteunende lessen

logo

Lieve leden,

Sinds vorig jaar is het mogelijk om in Leiden deel te nemen aan de JLPT toets. Om jullie de mogelijkheid te bieden om je hiervoor nu extra goed voor te bereiden, zijn er vanaf volgende week wekelijks JLPT lessen voor N1, N2 en N3 niveau te volgen! Deze zullen worden gegeven door jullie favoriete studentenassistenten en, in het geval van de N1 lessen, met ondersteuning van enkele docenten.

Naast begeleiding bij het verwerken van de stof, zal er ook worden gekeken naar hoe je de toets het beste kan aanpakken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan tips en trucs om snel en accuraat een tekst te kunnen scannen. Om ervoor te zorgen dat je optimaal bent voorbereid, zal er aan het einde van het blok ook een oefententamen worden gegeven. Daarnaast word je ook geholpen met het aanmeldingsproces voor de JLPT toets.

Ben je wel gemotiveerd om je taalniveau op te krikken, maar kun je niet meedoen aan de toets in juli? Geen zorgen! Je bent niet verplicht deel te nemen aan de toets wanneer je gebruik maakt van de lessen.

De lestijden voor de verschillende niveaus zijn als volgt:
N3: donderdag 15:00-17:00
N2: vrijdag 13:00-15:00
N1: vrijdag 15:00-17:00

De locaties zullen binnenkort bekend gemaakt worden.
Je kunt je aanmelden door een mail naar bestuur@tanuki.nl te sturen met daarin de volgende informatie:

-Naam
-Niveau dat je wil gaan volgen (N3/N2/N1)

Bij de introductielessen (11 en 12 februari) is het mogelijk om zonder inschrijving deel te nemen. Inschrijven is mogelijk tot en met 17 februari, daarna is deelname zonder aanmelding helaas niet mogelijk. We raden je dus aan om je zo snel mogelijk in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt.

Dus meld je aan en tot hopelijk volgende week!

http://www.jlpt.jp/e/
https://www.facebook.com/groups/1106621756035298/