Nieuws

Japanstudies Alumni Dinerlezing 3 mei

25 april 2016

Banner_Dinerlezing

In samenwerking met de Universiteit Leiden Japanstudies en met ondersteuning van de Stichting Isaac Alfred Ailion Foundation (IAAF) organiseert de Leidse AlumniKai “Van hier tot Tokyo” de eerste “Japanstudies Alumni Dinerlezing” op dinsdag 3 mei.

Tijdens deze dinerlezing kunt u genieten van een viergangen verrassingsmenu van de chef inclusief wijnen en/of frisdrank, met aansluitend koffie.
Tussen de gangen zullen drie gasten spreken over onder andere de opleiding Japanstudies en de rol van Japan in de geopolitiek vanuit een Nederlands perspectief. Onderstaand meer informatie over de sprekers en onderwerpen.

U kunt zich aanmelden via alumnikai@gmail.com o.v.v. “Dinerlezing” en uw naam en aantal personen*.
*) Nota bene, wegens het beperkt aantal plaatsen (slechts 25) geldt er een maximum van 2 personen per aanmelding, hebben werknemers en alumni van Japanstudies (voorheen Japanse Taal & Cultuur) voorrang en geldt “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

De eerste 3 Tanuki leden die zich via ons (mail naar bestuur@ tanuki.nl) aanmelden, krijgen 10 euro korting. (Alumnikai leden hebben alsnog voorrang op deze 3 personen)Vergeet dan ook niet nog een mailtje te sturen naar de Alumnikai!

Meer info: http://hilhorst.eu/lak/nieuws.php#bericht253

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?