Japan Company Day

Met trots kondigen we de Japan Company Day aan, die Feature Talent organiseert in samenwerking met LVSJK Tanuki!

De Japan Company Day is een uniek en nieuw evenement waar studenten Japans van de Universiteit Leiden en Hogeschool Zuyd in contact kunnen komen met Japanse bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Veel studenten hebben geen goed beeld van de bedrijfscultuur van Japan-georienteerde bedrijven, en weten niet wat de rol van deze bedrijven is in de globale economie.

Op deze dag zijn verschillende Japanse bedrijven aanwezig om hier meer over te vertellen. Dit gebeurt door middel van cases (probleemstellingen), waaraan studenten zullen gaan werken. Aan het eind van de dag worden deze ideeën gepresenteerd aan een vakkundige jury, die één team tot winnaar uitroept. Het programma bevat verder lezingen en presentaties van bedrijven, er worden sushi-lunches verzorgd, en naderhand is er een borrel waar gelegenheid is voor studenten en bedrijven om met elkaar te netwerken en contactgegevens uit te wisselen. Verder zijn we verheugd mede te delen dat de ambassadeur van Japan het slotwoord zal voeren.

De Japan Company Day vindt plaats op dinsdag 4 juni, in het Arsenaal. Deelname is alleen mogelijk via aanmelding. Wil jij je graag oriënteren op je loopbaan en contact leggen met diverse Japanse bedrijven? Misschien vindt je hier wel je eerste baan! Deelnemen is bovendien gratis dus schrijf je gauw in! Je kan je aanmelden via http://www.featuretalent.nl/japan-company-day/. Like ook de Facebook-pagina.

We hopen jullie op 4 juni te mogen ontvangen!