Nieuws

Japan Company Day 27 maart 2018

22 maart 2018

 

LVSJK Tanuki organiseert Japan Company Day op 27 maart 2018!

 

Dit jaar wordt de Japan Company Day, georganiseerd door LVSJK Tanuki in samenwerking met Universiteit Leiden,  de Japanese Chamber of Commerce (JCC) en gesponsord door het LUF, in een nieuw jasje gestoken. Op deze editie wordt de dag opgedeeld in twee delen (ochtend en middag, maar het is ook mogelijk de hele dag bij te wonen), welke beide dezelfde soort structuur volgen, namelijk een speech, presentaties van bedrijven en vervolgens speeddates.

De bedrijven geven allemaal op hetzelfde moment een presentatie met Q&A, wat voor jou betekent dat je van te voren moet bedenken welke presentatie je wil bijwonen. Om die reden vragen we je om een top 3 door te geven van geprefereerde bedrijven. Je zal worden ingedeeld bij een van de presentaties (wanneer je de hele dag gaat is dat dus één per dagdeel, dus één in de ochtend en één in de middag) en we proberen rekening te houden met je voorkeur, maar het zou kunnen zijn dat het ene bedrijf sneller vol zit qua aanmeldingen dan de ander en daarom vragen we om je begrip als je niet bij je eerste keuze wordt ingedeeld. Na de presentaties is er de mogelijkheid de andere bedrijven ook te ontmoeten tijdens de speeddate sessie. Het verschil tussen de presentatie en de speeddate is dus dat de presentatie langer duurt, en er dus meer tijd is voor vragen dan bij de speeddate, terwijl je je bij de speeddate meer kan oriënteren.

De bedrijven die aanwezig zullen zijn op deze dag zijn:

Ochtend sessie
1.  JTB Reizen
2. Fujitrading (Marine) BV
3. Denso Europe BV

Middag sessie
1. Information Development
2. Kohyo Holland BV
3. Hitachi Construction Machinery Europe BV

*****Bekijk het complete schema van de hele dag hier*****

De inschrijving loopt tot maandag 26 maart 15:00 uur. Inschrijving is verplicht, en kan via de speciale Japan Company Day pagina die je hier kan vinden.

Voor meer informatie over de bedrijven en het evenement zelf; bekijk het Facebook evenement a.u.b. Deze zal de komende tijd ook worden bijgehouden met verschillende updates, dus hou het in de gaten.

Deze dag is bedoeld voor studenten aan de Universiteit Leiden met een studie die zich focust op Japan (denk aan Japanstudies, International Studies Japantrack, Asian Studies master), en gezien het zeer beperkte aantal plaatsen genieten zij dus van voorrang.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je die mailen naar bestuurtanuki(apenstaartje)gmail.com.

xx Bestuur

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?