Nieuws

Introductiekamp 2021

17 juli 2021

Aankomend eerstejaars opgelet!!

Van 3 t/m 5 september organiseert Tanuki zijn jaarlijkse introductiekamp.Wil jij nou voor het semester begint jouw medestudenten en Tanukiaanen alvast een beetje leren kennen? Koop dan voor 55 euro een ticket voor kamp via tanuki.nl/winkel.

Misschien denk je nu: “55 euro is toch wel flink duur”, maar dat geld is het zeker waard.

  • Je maakt kennis met een groot deel van je medestudenten en maakt misschien wel vrienden voor de rest van je studie of zelfs je leven.
  • Je leert ook de super gezellige ouderejaars Tanukiaanen kennen die klaar staan om al jouw brandende vragen te beantwoorden, je misschien wel kunnen helpen met het zoeken van een kamer, en handige studietips kunnen delen.
  • Super leuke activiteiten door het weekend heen! (let op: we doen niet aan ontgroeningen, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.)
  • Een super leuke locatie en heerlijk eten.

Grijp dus snel jouw ticket, want op=op.

Zoals jullie weten is de situatie omtrent Corona nu weer aan het verslechten, maar wij hopen dat het tegen de tijd van het kamp weer beter gaat. Tuurlijk houden wij de situatie nauwlettend in de gaten en zullen wij alle adviezen en regels vanuit het RIVM en de regering volgen. Wij houden jullie hier natuurlijk ook van op de hoogte.

Heel veel liefs,

Bestuur 20-21, het FT bestuur en de Kampcommissie

PS. Vergeet NIET dat je lid moet zijn van Tanuki om deel te kunnen nemen aan het kamp.

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?