Eerstejaarskamp 2018

Beste nieuwe leden van Tanuki,

Het is zo ver; een nieuw avontuur en een begin aan Japan- of Koreastudies. Het is natuurlijk allemaal wat spannend en nieuwe vrienden maken blijft altijd een dingetje. Net als op de eerste schooldag van de middelbare school ontmoet je allerlei verschillende mensen tijdens je eerste week van school. Wij bij Tanuki doen dat anders!

In het laatste weekend van augustus hebben wij namelijk het Eerstejaarskamp. Dit is de perfecte gelegenheid om je eerstejaarsgenootjes in een losse sfeer te ontmoeten voordat je daadwerkelijk begint aan je opleiding. Het kamp zal vol zitten met activiteiten zoals Koreaans eten maken, een origami workshop, K-pop dans en karate, snacks, speurtochten en meer dan genoeg chill-tijd om elkaar van top tot teen te leren kennen. Daarnaast krijg je een introductie over wat Tanuki allemaal inhoudt en de mogelijkheid om brandende vragen te stellen die Tanuki of studie gerelateerd zijn. Je wordt tenslotte het gehele weekend begeleid door ouderejaars Koreanisten en Japanologen die jou daar graag bij willen helpen.


Heb jij zin om rond te rennen, om lekker te liggen in een grasveld naar de wolken starend of gewoon nog georganiseerd genieten van je laatste vakantiedagen; geef je dan snel  HIER op voor 19 augustus! Want vol is vol! Als je je aanmeldt, vergeet dan niet eventuele allergieën/andere dingen waarmee we rekening moeten houden te vermelden. Rond half augustus wordt er een email met meer informatie verstuurd. 

Veel liefs,

Bestuur 2018-2019 en de Kampcommissie

P.S. Vergeet NIET dat je lid moet zijn van Tanuki om deel te kunnen nemen aan het kamp.