In Gesprek met BuZa

mepp

Voor alle mensen die al wat verder willen kijken, hebben we voor jullie “In Gesprek met BuZa”. Bij dit event biedt het Ministerie van Buitenlandse Zaken een kijkje achter haar deuren, een buitengewone kans dus!

Naast dat zal er voor ons ook nog een bijeenkomst georganiseerd worden waarin Saskia Kraaijevanger van de directie van Azië en Oceanië bereid om ons wat te vertellen over “BuZa en Azië” en haar persoonlijke ervaring, waarbij het grappig is om te weten dat zij ook als Japanoloog is begonnen. Bereid je vragen vooral dus voor, want ook daarvoor is meer dan genoeg tijd!

Wil je gebruik maken van deze buitengewone kans? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar extern@tanuki.nl onder vermelding van:

 Naam (voluit)
– Geboortedatum
– Nationaliteit(-en)

Naast dat is het handig om ’t volgende te weten:

  • Neem een geldig ID mee voor de beveiliging (ID-kaart/paspoort of rijbewijs)
  • Om 9:45 uur moet iedereen bij het Ministerie zijn. Voor de mensen die niet weten waar het is, of graag samen willen reizen vanuit Leiden, de Acquisitiecommissie zal tot uiterlijk 9:00 uur bij Leiden Centraal voor de Starbucks op eventuele medereizigers wachten.
  • Deadline voor inschrijving (en uitschrijving) is op donderdag 24 november.

Meer informatie zal volgen, waaronder de lengte van het evenement. Aanmelden kan nu wel al, dus twijfel niet, en meld je aan!