(Her)inschrijving 2011-2012 / Boekenlijst BA23

Beste leden,

Hieronder volgt informatie over je lidmaatschap bij LVSJK Tanuki en het bestellen van boeken voor BA2 en BA3 voor het jaar 2011-2012.

Met ingang van volgend collegejaar is het niet langer mogelijk om lid te zijn voor één jaar. We gaan uitsluitend werken met lidmaatschap tot wederopzegging. Als je voor het jaar 2010-2011 lid bent geworden voor één jaar en je ook komend jaar lid wil blijven, dan kan dat door het lidmaatschapsformulier in te vullen en op te sturen naar abactis[apenstaart]tanuki.nl. Je bent dan dus tot wederopzegging lid. Wil je dit niet, dan hoef je geen actie te ondernemen en loopt je lidmaatschap vanzelf af. Ben je lid (tot wederopzegging) en wil je met ingang van volgend collegejaar geen lid meer zijn, stuur dan ook naar abactis[apenstaart]tanuki.nl je naam en een verzoek tot uitschrijving. Doe dit vóór 1 september, dan kunnen we je verzoek in behandeling nemen. Doe je dit daarna, dan ben je nog voor het komende jaar lid.

Ook voor komend jaar is het mogelijk om bij LVSJK Tanuki je boeken met korting te bestellen. Lees de brief goed door. Ingevulde formulieren kunnen gestuurd worden naar quaestor[apenstaart]tanuki.nl of per post naar LVSJK Tanuki, Arsenaalstraat 1, 2311 CT Leiden.

[download id=”19″]
[download id=”20″]