Hanami ni Matsuri

hanami ni matsuri

Trek je mooiste yukata/jinbei aan (of iets anders dat jou inspireert om bloemetjes te kijken) en geniet onder het genot van een drankje van een muzikaal feest!

KAARTVERKOOP:

Online:
Stort het juiste bedrag (leden: €2,- niet-leden: €4,-) op de Tanuki-rekening 13.27.22.291 o.v.v. je volledige naam en of je lid bent of niet.

Stuur een mailtje naar: tanukikaartjes.online@gmail.com met je volledige naam en wanneer je de storting hebt gedaan (als je voor meerdere mensen koopt, vermeld dan ALLE namen en lidmaatschap)!
Je ontvangt een mailtje met een toegangscode. Schrijf deze toegangscode op of print hem uit en neem hem vervolgens mee naar het feest!

Voorverkoop:
Woensdag en Donderdag (resp. 22 & 23 april) tussen 17:00 en 17:30 staat een aantal Feestcie-leden kaartjes te verkopen in de centrale hal van het Lipsiusgebouw (je ziet ze meteen zodra je binnenloopt).

De poster is opnieuw verzorgd door een interne visuele artiest, alleen dit keer niet Roxy van Beek, maar Marco Lambooy. Gelukkig heeft hij de traditie van posters van hoge print en visueel avant-gardistische kwaliteit voort kunnen zetten! Nice work Marco!