Feest V – Yakuza, for charity!

Met het oog op eenieders herstel van de op het spetterende gala opgelopen averij heeft onze feestcommissie zich bewust even ingehouden. Maar we kunnen er weer tegen: na een lange stilte kondigen we hierbij, in het geheel niet vies van traditie, vol trots het Yakuza-feest aan!
Op dit jaarlijks terugkerende feest brengen we graag een hommage aan de over-the-top cultuur van de Japanse georganiseerde misdaad. Wat dat betekent? Dé kans om je Ray-Ban, witte pak, paarse overhemd en slangenleren laarzen uit de mottenballen te halen!

Daarnaast mogen de meeste Nederlandse media de ramp in Japan alweer uit het oog verloren zijn, LVSJK Tanuki is dat zeker niet. Daarom hebben we besloten om, naast het reeds vastgestelde bedrag, de winst die op dit feest gemaakt wordt, toe te doen komen aan het Rode Kruis. Komt daarom in groten getale, want naast dat meer zielen altijd meer vreugd opleveren, kun je op deze manier ook iets voor Japan betekenen.

Dit alles vindt plaats op in Dok 2, gesitueerd aan het Havenplein 2 te Leiden. Een kaart vind je hier. Zoals gewoonlijk is de toegangsprijs 3 euro voor leden in de voorverkoop, en 4 euro aan de deur. Voor niet-leden komt op beide bedragen één euro. De voorverkoop vindt plaats op dinsdag 26 en woensdag 27 april in het Lipsius van 13.15 tot 15.00!
Let wel: de deur sluit weer om 1 uur!

Graag tot dan!