Nieuws

Feest: Spring Break!

29 maart 2018

 

Ah~~~

De vogeltjes fluiten, de bloemen bloeien (en bevriezen, maar laten we voor het feestgevoel de Hollandse Lente even negeren), bijtjes die zoemen, lammetjes die lammen… Het is lente! En hoe kunnen wij de lente nou het beste vieren? Correct, Spring Break!

Helaas zijn wij niet bevoorrecht om even op en neer naar Florida te kunnen… dus we brengen Florida lekker hier! Trek een mooie lente outfit/bikini/bloemenhoed/zonnebril/anything aan, en kom een lekker lente feestje vieren! Toevallig valt Spring Break samen met Mardi Gras (en je weet wat dat betekent ;^) Of niet maar Google is je vriend voor al je feest thema’s en essays )

Hoe dan ook, kom gezellig een dansje en een drankje doen op de Spring Break manier en luidt samen met al je beste Tanuki vriendjes de lente gepast in!

TL;DR:

  • Waar is het feestje?  Hut van Ome Henne, Sint Aagtensteeg 28, Leiden (dit keer dus NIET in COC de Kroon
  • Wanneer is die fissa aan? Op donderdag 12 april. Deuren zijn open van 22:00 tot 01:00, maar we gaan binnen door tot 04:00.
  • Hoeveel kost dat dan? €3 voor leden en €4 voor externen in de voorverkoop. Aan de deur zijn kaartjes een euro duurder. Vergeet niet om cash mee te nemen, want aan de deur wordt niet gepind!
  • Wanneer is de voorverkoop? Fysieke voorverkoop is op de dag van het feest (donderdag 12 april) van 13:00 tot 15:00 in het Arsenaal (cash only). Digitale voorverkoop loopt vanaf nu tot 12 april 20:00 uur op de website hier.

xx Bestuur en Feestco

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?