EL CID Week

Zomer 2010. De zon schijnt, de terrasjes zijn vol en honderden nieuwe studenten vertrekken richting Leiden. Vol verwachting staan zij op de Beestenmarkt, maar waar is hun mentor?

Hier hebben wij vrijwilligers voor nodig! De EL CID-week duurt nog even, maar wij zijn al druk bezig met de invulling van deze geweldige week, 16 tot en met 20 augustus 2010! Deze week kan niet slagen zonder toegewijde mentoren die deelnemers willen begeleiden door alles wat Leiden te bieden heeft. De aankomende sjaarsen maken deze week kennis met de stad, de studie en het veelzijdige studentenleven.

Naast mentoren zoeken wij ook toegewijde crewers die ons willen helpen bij het op- en afbouwen van evenementen (tussendoor mag je op deze evenementen uit je dak gaan), het tappen van alcohol en het rijden van busjes. Dit alles natuurlijk met een grote groep mensen die je steunen in deze leuke taak! Met het Crewers EL CID-bandje mag je tevens alle studentenverenigingen binnen en naar de befaamde feesten.

Wij zijn volop bezig met de organisatie van de aankomende week, maar we zijn ook al op zoek naar een nieuwe Commissie voor volgend jaar. De NXT zal rondkijken/meelopen tijdens de aankomende EL CID-week, zodat ze een realistisch beeld hebben voor de organisatie van hun eigen week. Geïnteresseerden zijn welkom op onze informatieavonden op do 15 april en wo 28 april om 20.00 uur op Plexus.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden op de website: www.elcidweek.nl!

Wil jij de Sleutel krijgen tot de Perfecte Zomer? Leiden, Sleutel aan je Toekomst!

De EL CID/VademecumCommissie 2010

‘Leiden, Sleutel aan je Toekomst!’