Eerstejaarskamp 28 t/m 30 augustus

kamp

Een bericht voor alle aankomende eerstejaars Japanologen en Koreanisten: je kan je nog steeds aanmelden voor het eerstejaars introductiekamp dat zal plaatsvinden van vrijdag 28 augustus t/m zondag 30 augustus, mits je lid bent van Tanuki.

Dit is een uitstekende gelegenheid om niet alleen je medestudenten te leren kennen, maar ook om kennis te maken met alles wat Tanuki als studievereniging te bieden heeft. Hier zul je deelnemen aan vele leuke activiteiten, waaronder Japans en Koreaans-gerelateerde workshops. Je zal tijdens het kamp worden ingedeeld in een groepje dat zal worden geleid door twee ouderejaars, tevens ook je mentoren voor deze dagen. Bij hen kan je dan ook terecht voor al je vragen over de studie, de vereniging of wat dan ook.

Ook wordt er op het kamp een eerstejaars uitgekozen die de functie van Assessor Eerstejaars zal vervullen. De assessor vormt de brug tussen de eerstejaars en de rest van de vereniging. Hier zal je ter plekke meer over horen, mocht je interesse hebben.

Kosten voor het kamp bedragen €50 euro en dit is inclusief maaltijden, overnachtingen, drinken en versnaperingen. Het kamp zal worden gehouden bij Ons Thuis te Ommel. Uiterlijk een week voor aanvang van het kamp zal je een mail ontvangen met het programma en alle overige informatie. Je kan je uiterlijk aanmelden tot 14 augustus, dus mis het niet! Vol is vol.

Klik hier om je in te schrijven. Na je aanmelding zal je automatisch worden doorgestuurd naar de betaalpagina.