CV-Workshop


Nu het jaar op zijn einde loopt, en je toch een studiejaartje ouder wordt, is het een goed idee om na te gaan denken over hoe je je wilt presenteren op de arbeidsmarkt. Je weet wel, als je straks je papiertje in handen hebt, en die tijd komt sneller dan je denkt – of zou willen.
En als je de arbeidsmarkt op gaat, is een ander papiertje weer erg handig om goed op orde te hebben: je CV! Maar een CV opstellen kan soms erg lastig zijn. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Hoe kun je die nou het beste benutten?

Om je hierbij te helpen organiseert Tanuki in samenwerking met de Student Loopbaan Service een CV-workshop! Hierin krijg je erg handige tips betreft het opstellen van je CV, en krijg je ook te horen wat je juist níét moet doen. Deze workshop is vooral handig als je naar de Company Day wilt gaan, maar dit hoeft niet het geval te zijn. In het tweede uur zal er worden gesproken over pitchen en netwerken. Hoe laat je jezelf in korte tijd van je beste kant zien? Hoe presenteer je je, en wat wil het bedrijf van je zien? Leer de tips & tricks en zorg dat jij goed voorbereid bent op je volgende netwerkevenement!

**BELANGRIJK**
Om het maximale uit de workshop te halen is het van belang dat je een geprinte versie van je CV meeneemt. Zo kun je met je CV aan de slag gaan en gelijk de puntjes op de i zetten, zodat jouw CV klaarligt om gezien te worden!

Tot dan!


  • Datum: dinsdag 28 maart
  • Tijd: 13:00-15:00
  • Locatie: Lipsius 2.35c