Constitutieborrel voor de leden van LVSJK Tanuki

Constitutieborrel voor de leden van LVSJK Tanuki

Het nieuwe collegejaar is alweer van start gegaan, een nieuw hoofdstuk dat begint en dus wordt het ook weer tijd om het nieuwe bestuur aan je voor te stellen! Kom naar de Interne Constitutieborrel om het oude bestuur wat liefde te geven en te bedanken voor hun harde werk van het afgelopen jaar en maak natuurlijk ook kennis met de nieuwe commissievoorzitters.

Er is gratis fris, bier en wijn voor onze leden (OP = OP dus wees er snel bij ;)). Mocht je er nog steeds niet genoeg van hebben: eet dan achteraf gezellig met ons mee bij Kasual! Hét restaurant waar twee werelden elkaar raken. We zullen smullen van de gerechten uit de Aziatische keuken met Europese invloeden, of andersom. Vier met ons de opening van het lustrumjaar, iets dat je niet wil missen!

Veel gratis drank, veel Tanukianen, veel gezelligheid! Is er nog een betere manier om (weer) te beginnen met je studie? 😉

Kort samengevat:
★ Locatie: het Arsenaal gebouw, Arsenaalstraat 1, Leiden 
★ Datum: maandag 12 september
★ Tijd: 17:00 – 19:00 uur
★ Kosten: gratis!

Eet je achteraf ook gezellig mee? Vergeet dan niet om je hiervoor op te geven door een mailtje te sturen naar bestuur{apenstaart}tanuki.nl! Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar. Vervang {apenstaart} door @.
♦ Locatie: het restaurant Kasual, Stationsweg 30, Leiden
♦ Tijd: Na de Interne Constitutieborrel
♦ Kosten: +/- €22,50 (driegangenmenu, waarbij je de keuze hebt uit twee voorgerechten, vijf hoofdgerechten en vier desserts)