Commissieleden gezocht!

Het moment is eindelijk daar!

Je kunt je vanaf nu aanmelden als commissielid voor het jaar ’21-’22. Dit kun je doen door een mail te sturen naar de commissie waar je in wilt (zie informatie hieronder), je mag er natuurlijk meer dan één kiezen, maar hou het ook realistisch voor jezelf!

LET OP: Iedereen die zich op kamp heeft ingeschreven moet alsnog een mailtje sturen met de informatie die hieronder staat beschreven. Hieronder het lijstje met de commissies, hun email en wat ze van je willen zien in je aanmelding:

Japanse KCC: (kcc-japan@tanuki.nl)

Stel jezelf voor (incl. studiejaar, interesses/hobby’s op het gebied van Japanse cultuur), geef een leuke motivatie en stuur een voorbeeld van een evenement wat jij graag zou willen organiseren!

Koreaanse KCC: (kcc-korea@tanuki.nl)

Stel jezelf voor (incl. studiejaar, interesses/hobby’s op het gebied van Koreaanse cultuur), geef een leuke motivatie en stuur een voorbeeld van een evenement wat jij graag zou willen organiseren!

Journalcommissie: (journalco@tanuki.nl)

Stel jezelf voor (incl. studie en jaarlaag) en geef een motivatie met daarin ook welke onderwerpen jij over zou willen schrijven, welke positie jij in het team zou willen (helpen met redactie/spellingcheck, schrijven, helpen met design etc), en geef één of twee ideeën voor artikelen voor in de opkomende journals!

Eerstejaarscommissie: (eerstejaarsco@tanuki.nl)

Stel jezelf voor (incl. studie en jaarlaag), geef een motivatie en stuur een voorbeeld van een evenement wat jij graag zou willen organiseren!

Lustrumcommissie: (lustrum@tanuki.nl)

Stel jezelf voor (incl. studie en jaarlaag), geef een motivatie en relevantie ervaring voor deze commissie!

Acquisitiecommissie: (acquisitieco@tanuki.nl)

Stel jezelf voor (incl. studie en jaarlaag), geef een motivatie en voeg je CV toe als je lid wilt worden van deze commissie!

Kampcommissie: (kampco@tanuki.nl)

Stel jezelf voor (incl. studie en jaarlaag), geef een motivatie en relevantie ervaring voor deze commissie!

Helaas hebben we nog geen Japanse en Koreaanse Reiscommissievoorzitters…. Ben je geïnteresseerd in die rol, stuur dan zeker een mailtje naar bestuur@tanuki.nl !

Je kunt je aanmelden tot het eind van deze maand, dus t/m 30 september, daarna worden de leden van de commissies gekozen door de voorzitters en kunnen de activiteiten beginnen~