Camera Japan:
Outrage Beyond & Shonen Knife

Komende donderdag is het weer tijd voor Camera Japan, en ook Tanuki zal daar bij zijn. De Kunst & Cultuurcommissie organiseert een filmuitje naar de screening van ‘Outrage Beyond’.

Kaarten zijn voor een speciale prijs van 9 euro te krijgen, maar we maken een speciale reservering voor de eerste 25 leden. Deze krijgen naderhand nog een extra 5 euro korting! Let wel: er zijn maar een beperkt aantal plekken in de bioscoop en we kunnen slechts reserveren voor de eerste 25 man. Leden die later aanmelden hebben dus een kans om voor een volle bioscoop te staan. Op is op dus!

26 september zal de Kunst en Cultuurcommissie om 18:00 vertrekken richting Rotterdam op naar de film te gaan. Verzamelpunt is voor Leiden Centraal (naast de Hema).

Meld je aan via abactis@tanuki.nl!

Bekijk de trailer:

Voor meer informatie: Outrage Beyond & Camera Japan 2013

Na de film is er nog de mogelijkheid om naar de band Shonen Knife te gaan. Vorig jaar is de Kunst en Cultuurcommissie hier ook heen geweest, dus het wordt de hoogste tijd om hier een traditie van te maken.  Een kaartje voor dit concert is 13 euro. De band speelt om 22:00 in het LanterenVenster te Rotterdam. Vervoer is op eigen iniatief.
Voor meer informatie: Shonen Knife @ Camera Japan 2013

 

 

Camera-Japan-2013