Nieuws

Boekenverkoop 2.2

14 januari 2019

Beste leden,

Vanaf vandaag (14 januari) zijn de overige boeken te koop! Deze verkoop loopt tot en met 21 januari en is zoals altijd weer te vinden in onze winkel (www.tanuki.nl/winkel). Over deze boekenverkoop zijn een paar opmerkingen, dus let hier op

?Ten eerste willen wij nogmaals benadrukken dat het je eigen verantwoordelijkheid is om te controleren of alle boeken kloppen met de boekenlijsten. Wij hebben onze uiterste best gedaan om de boekenlijsten op te stellen en zoveel mogelijk boeken te kunnen leveren, maar het blijft menselijk werk waardoor er foutjes tussen kunnen zitten. Ontdek je iets wat je denkt dat niet klopt of heb je een vraag? Mail dan naar bestuurtanuki@gmail.com

?Ten tweede is er een opmerking wat betreft het vak Methods and Issues in Korean Studies (Koreastudies BA1). Hiervoor verkopen wij een boek dat tijdens de zomervakantie is aangegeven door Dr. Han als verplicht. Dr. Han was destijds een van de docenten van dat vak, maar geeft volgens de estudiegids daar nu geen les meer in. Ook is het zo dat het boek niet meer in de estudiegids staat. Het is dus aan jezelf om te kijken of je dit boek wel of niet koopt. Wij geven dit aan jullie door omdat we natuurlijk niet willen dat jullie een boek voor niets kopen. Helaas hebben wij ook niet meer informatie over deze situatie kunnen krijgen.

?Ten derde is het zo dat verschillende boeken voor Japanstudies BA2 helaas niet via ons leverbaar zijn. Deze boeken zijn echter wel vrij makkelijk via bol.com te verkrijgen en enkele zelfs via Atheneaum. Klik hiervoor op de banner rechtsonder op onze website, zo krijg je nog wel extra korting. Voor zover wij weten betreft het de boeken voor MACH Lecture film en PEIR Seminar International Politics and Economy of East Asia. Het kan zo zijn dat je nog meer boeken nodig hebt, maar wij baseren wat wij aanbieden op wat wij door hebben gekregen van docenten.

?De boeken komen binnen op de dag van het introductiecollege (31 januari) en zijn daarom helaas pas op te halen op vrijdag 1 februari van 12 tot 5 en op maandag 4 februari van 12 tot 5. Kan je dan absoluut niet? Stuur dan een mailtje en dan kijken we of we wat anders kunnen regelen.

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?