Boekenlijsten

Hieronder zijn binnenkort de boekenlijsten voor 2020-2021 te vinden. Houd dus vooral de site goed in de gaten.

De boekenlijsten zijn opgemaakt a.d.h.v. de e-Studiegids en verkregen informatie van de docenten; het is je eigen verantwoordelijkheid om te controleren of de aangeboden boeken in de Tanuki webwinkel overeenkomen met de verplichte literatuur.

Iedereen die Japans of Koreaans gaat studeren dient zelfstandig zijn of haar lesmateriaal aan te schaffen. Hieronder kun je een overzicht vinden van de boeken die jullie aan moeten schaffen:

Boekenlijsten
BA1 Japanstudies
BA2 Japanstudies

BA1 Koreastudies
BA2 Koreastudies

Boeken kopen via Tanuki
Wij organiseren elk jaar een boekverkoop waarbij je al je studieboeken met fikse kortingen bij ons kunt kopen. Ook dit jaar zijn jouw boeken via de site met korting te kopen.

Van 5 tot 19 juli verkoopt Tanuki de benodigde taalboeken met 12,5% – 15% korting. Wees er dus snel bij! De taalboeken zijn te verkrijgen via de winkel op de website en de onderstaande link:

http://tanuki.nl/winkel/

Informatie over het ophalen van de bestelde producten als Kanji posters en boeken volgt nader.

Boeken kopen via Atheneaum 

Na onze boekenverkoop is het mogelijk om als lid via deze link met 10%  korting boeken te bestellen bij boekhandel Atheneaum. Dit is ook mogelijk voor boeken die niet onder onze boekenlijsten vallen, dus bijvoorbeeld boeken voor je minor of tweede studie. LET OP: alleen via bovengenoemde link krijg je korting!