Boekenlijsten

Hieronder zijn de boekenlijsten voor 2019/2020 te vinden.

De boekenlijsten zijn opgemaakt a.d.h.v. de e-Studiegids en verkregen informatie van de docenten; het is je eigen verantwoordelijkheid om te controleren of de aangeboden boeken in de Tanuki webwinkel overeenkomen met de verplichte literatuur.


Iedereen die Japans of Koreaans gaat studeren dient zelfstandig zijn of haar lesmateriaal aan te schaffen. Hieronder kun je een overzicht vinden van de boeken die jullie aan moeten schaffen en manieren waarop je dat kunt doen.

Boekenlijsten
BA1 Japanstudies
BA2 Japanstudies
BA3 Japanstudies

BA1 Koreastudies
BA2 Koreastudies
BA3 Koreastudies

Boeken kopen via Tanuki
Wij organiseren elk jaar een boekverkoop waarbij je al je studieboeken met fikse kortingen bij ons kunt kopen. Deze kun je op een van vooraf aangegeven datum bij ons op komen halen. Dit jaar loopt de boekverkoop tot en met 19 augustus en de boeken komen zo snel mogelijk online. Om de boeken te kopen, indien wij deze aanbieden, dien je naar onze winkel te gaan.
Let op: betaling is alleen via Ideal mogelijk. Beschik je niet over Ideal, neem dan contact met ons op.

Boeken kopen via Atheneaum 

Na onze boekenverkoop is het mogelijk om als lid via deze link met 10%  korting boeken te bestellen bij boekhandel Atheneaum. Dit is ook mogelijk voor boeken die niet onder onze boekenlijsten vallen, dus bijvoorbeeld boeken voor je minor of tweede studie. LET OP: alleen via bovengenoemde link krijg je korting!