Bezoek Japanse Highschool aan Leiden

Zaterdag 13 maart zal er een uitwisseling met Japanse studenten, afkomstig uit Toyama, zijn. De groep bestaat uit 20 studenten en 5 begeleiders en zij zouden het heel leuk vinden om samen met studenten Japans van de Universiteit Leiden wat tijd door te brengen. Daarom heeft Tanuki het volgende programma opgesteld:

11.15 – Studenten van Universiteit Leiden verzamelen voor het Arsenaal, het bestuur zal de groep Japanse studenten ophalen en begeleiden naar het Arsenaal.
11.30 – 12.30 Rondleiding in en om de gebouwen van de Geesteswetenschappen faculteit.
12.30 – De groep splitst zich op in drie kleinere groepen. Deze drie groepen gaan apart lunchen op 3 verschillende locaties in Leiden, waarna het middagprogramma vrij is.
17.00 – Alle groepen verzamelen bij lokaal 147 van het Lipsius. Hier zal als initiatief vanuit de Japanse studenten een korte introductie over hun eigen prefectuur en de Japanse cultuur gegeven worden aan de hand van dans, kalligrafie en andere dingen.
18.15 – Vertrek complete groep richting Oudt Leyden om pannenkoeken te eten.
18.30 – Dineren in restaurant Oudt Leyden.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met deze studenten, om je Japans te oefenen of gewoon omdat je je op je vrije zaterdag verveelt? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar abactis apenstaart tanuki.nl! Het is mogelijk om dagdelen mee te gaan. Laat wel weten van wanneer tot wanneer je mee wilt en of je mee luncht en/of dineert.

LET OP! Het is alleen mogelijk om je in te schrijven voor het lunchen/dineren tot maandag 1 maart 23.59 uur. Wij en de groep Japanse studenten hopen echter dat jullie natuurlijk de hele dag van de partij zijn.