Beroepenavond

Kennen jullie al de Leidse Alumni Kai?

De Alumni Kai “Van hier tot Tokyo” is een netwerk dat bestaat uit oud-studenten van Japanstudies. Het doel van het netwerk is om de banden met de afgestudeerden onderling en de universiteit te onderhouden, maar ook om de huidige Japanstudies studenten in contact te brengen met stage -en loopbaanmogelijkheden in het bedrijfsleven en bij de overheid.

En Tanuki organiseert wederom een beroepenavond in samenwerking met de Alumni Kai! Tijdens de beroepenavond zullen beroepsbeoefenaars spreken over hun ervaringen op de arbeidsmarkt als afgestudeerde Japanoloog. Er zullen vier alumni spreken en dit is hét perfecte moment om voor jezelf meer inzicht te verkrijgen in je toekomstperspectief en om al je vragen te stellen aan de oud-studenten van Japanstudies!

  • Jeroen Strijbosch (MA Japans) is nu werkzaam bij SOWISO als Education Technology Marketing & Communications Specialist, heeft ervaring met recruitment en zal tips & tricks geven over het opstellen van een CV en solliciteren.
  • Sebastian de Goeij (MA Japans en MA International Relations in Amsterdam) heeft na een stage in Tokyo, bij een non-profit organisatie, 2,5 jaar gewerkt bij Impact HUB Tokyo: een organisatie die ondernemers ondersteunt met het opzetten en laten groeien van hun bedrijf in Japan. Momenteel is hij weer in Nederland en werkzaam bij MUFG Bank Europe op de Krediet Management Afdeling.
  • Diana Kuijpers (MA Japans) werkt nu als (Cultural) Officer at the Department of Cultural Affairs, Press and Information op de Japanse Ambassade in Den Haag.

Datum: dinsdag 11 oktober
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: wordt nog bekendgemaakt.

(Website Alumni Kai: http://www.alumnikai.nl/)